Pokreće Blogger.

Pročitajte ovaj zanimljivi test BOSCH gumica na brisačima

BOSCH se kao najpoznatiji brend auto dijelova može pohvaliti brojnim uspjesima. To se posebno odnosi na kvalitetu i prodajnu mrežu te podršku za svoje proizvode.

Ako pišemo u kontekstu brisača za automobile, svakako moramo spomenuti ICON model metlica za brisače. To je naime trenutni model koji je pokupio brojna priznanja velikih portala i stručnjaka iz te oblasti diljem svijeta. Ne treba nas čuditi jer je taj model pokrenuo jednu laganu revoluciju među brisačima. Iskreni da budemo, nema tu ništa revolucionarno, osim uočljivog skoka iznad kada se priča o kvaliteti i dugotrajnosti jednog takvog proizvoda.
BOSCH se na sav glas hvali novim proizvodom, a zadovoljni kupci potvrđuju kvalitetu.
Svojim neobičnim dizajnom ICON metlice brisača su prilagođene optimalnom radu u svim vremenskim uvjetima. Glavne značajke ovih metlica su da one traju i do 40% duže od prosječnog vijeka ostalih metlica na tržištu, imaju patentirani dizajn sa novo tehnologijom upotrebe gumenih dijelova, novi način kopčanja koji je znatno lakši prilikom zamjene metlica i posebno dizajnirani asimetrični fleksibilni spojler.
Mnogo izmjena za jedan novi dizajn metlice. Baš smo zbog toga i spomenuli svojevrsni revolucijski skok ovih metlica. Sve spomenute promjene naravno doprinose boljem radu metlica, duljem radnom vijeku i kvaliteti općenito.
BOSCH je toliko ponosan na svoj novi proizvod, i uvjeren u dominaciju što se tiče kvalitete, da je javno objavio rezultate testiranja svojih ICON metlica i ostalih iz premium klase. Rezultati su naravno potvrdili sve što smo u samom uvodnom tekstu napisali. Možda je to samo reklamni trik, no mi ćemo vam pokazati rezultate testiranja.
Na gornjoj slici, sa lijeve strane možete vidjeti 4 nove gumice brisača, pričvršćene za posebno dizajnirani alat u kojem se testiraju. Sa desne strane na fotografiji se vide te iste gumice, u istom položaju ali nakon 150 sati djelovanja simuliranih sirovih uvjeta, kojim su inače izložene dok metlice brisača rade.
Da budemo 100% precizni, ove gumice su izložene ozonu, neprijatelju broj 1 svih gumenih dijelova na automobilu. Naime, ozon jako loše djeluje na gumene i plastične dijelove našeg automobila. Na sreću, koncentracija ozona je jako mala u našem okruženju, ali i tako mala koncentracija vremenom oštećuje gumene dijelove. BOSCH je ovim testom pokazao da ima magičnu formulu prirodne gume, od koje se rade gumice ICON brisača.
Lako je pretpostaviti da se BOSCH gumica nalazi pod rednim brojem 1, baš ona u najboljem stanju nakon provedenog testiranja.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Objavi komentar