Pokreće Blogger.

Vornitzer metlice brisača za sva vozila

Pročitajte malo o Vornitzer metlicama brisača, ponudi na tržištu, tehnologiji i kvaliteti proizvoda. Odmah ćemo napisati da je riječ o brendu koji nastupa na globalnom tržištu, a glavna okupacija kompanije je ponuditi najbolje zamjenske metlice brisača za što veći broj vozila u prometu.
Riječ je o modernim i visoko kvalitetnim metlicama brisača, te ponudi koja pruža izbor za skoro svaki tip i marku vozila.

Vornitzer metlice ne ostavljaju tragove vode ili sumaglice tijekom brisanja staklene površine. Radni hod brisača daje odlične rezultate dok metlice idu prema gore, a isti slučaj je i tijekom koraka prema dolje. Još jedna karakteristika ovih metlica je gotovo nečujan rad. Mnogi vozači su se susretali sa jeftinim, nepouzdanim metlicama za brisače, pa dobro znaju kako neugodni zvukovi mogu ometati u vožnji. Ako odaberete neke metlice iz ponude Vornitzer, iritirajuće i neugodne zvukove nećete čuti jer ih nema.
Ukratko, metlice brisača Vornitzer nude ono što očekujemo od visoko kvalitetnih metlica za brisače, uz pristupačnu cijenu.
Glavni ljudi u kompaniji su svjesni važnosti kvalitete ovog sigurnosnog mehanizma na automobilu, što znači da tijekom procesa proizvodnje nema mjesta za kompromise. Svaki detalj tijekom proizvodnje je posebno analiziran i do najsitnijeg detalja, sve to da bi kupci bili zadovoljni kvalitetom proizvoda.
Na vama je samo da se odlučite za model koji je dizajniran za Vaš automobil.
Vornitzer metlice brisača su urađene od kvalitetnih materijala, koji su dodatno ojačani teflonskim slojem. Proučite malo o teflonu, pa će Vam biti jasno o kako kvalitetnom materijalu je riječ. Teflon je dakle jako otporan materijal, kako na vanjske uvjete tako i na habanje, a tijekom rada je baš on zadužen za uklanjanje neugodnih zvukova koje znaju proizvoditi gumice na jeftinim metlicama brisača.
Premaz teflona preko gumica na brisačima osigurava znatno duži radni vijek samog brisača, a usto čuva i površinu vjetrobranskog stakla. Zbog tako dobro biranih, kvalitetnih materijala, Vornitzer metlicee brisača mogu raditi na gotovo svim vremenskim uvjetima. Naime, ove metlice su dizajnirane da rade na temperaturama od -40C pa sve do 80C, kroz sva godišnja doba, i na svim brzinama kretanja vozila.
Aerodinamični dizajn metlica i njihova elastičnost su upareni na način da gumica ima uvijek optimalno prianjanje za staklenu površinu.
Pored svih spomenutih prednosti Vornitzer metlica za brisače, na kraju moramo spomenuti da su napravljene tako da se lako postave na ruku brisača. Ugradnja ovih metlica je jednostavna, pa će ih jako brzo ugraditi i osobe koje se po prvi put susreću sa zamjenom metlica.
Ravne i aerodinamične metlice brisača Vornitzer, bez obzira na koje se odlučite, će lako zamijeniti klasične metlice koje već imate na automobilu. Ovo se posebno odnosi na vlasnike starijih vozila, jer su na njima često instalirane klasične metlice brisača. Naime, novi dizajn metlica je kvalitetniji i bolji u svakom pogledu, pa već prilikom sljedeće zamjene metlica na vašem vozilu razmotrite opciju prelaska sa klasičnih na ravne metlice.
Vornitzer se pobrinuo da ponudi metlice brisača za većinu vozila koja prometuju danas. Ovo su samo neke poznatije marke vozila za koje se može pronaći Vornitzer metlice brisača. Tu su Audi, Volkswagen, Seat, Škoda, BMW, Mercedes-benz, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Toyota, Suzuki, Nissan, Mazda, Lexus, Subaru, Mitsubishi, Kia, Hyundai, Ford, Chervolet, Chrysler, Land Rover i još mnoga druga vozila.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Objavi komentar