Pokreće Blogger.

Koja jurilica - Pogledajte Lamborgini Aventador

Ovaj model je ograničen na samo 500 primjeraka za proizvodnju. Iskreno, za tako posebne izvedbe ograničena proizvodnja mora biti, inače bi kroz kratko vrijeme po cestama viđali unakažene primjerke.
Aventador SV je super automobil savršenih specifikacija s mogućnošću prilagodbe ukusu svakog potencijalnog korisnika.


Sa sigurnošću možemo reći da se radio o najimpresivnijem Aventadoru, a jedan od razloga leži u tome što je prošao temeljitu transformaciju u Lambovom opsežnom „Ad Personam“ programu za prilagodbu što mu je donijelo mnoštvo elemenata koji ga razlikuju od „standardnog“ SV-a.
Tako su A-stupovi i krov dobili finiš u ugljičnim vlaknima što je savršena kombinacija s mnoštvom ostalih elementa u toj kombinaciji koje dolaze na standardnom modelu. Iako još uvijek ne postoje detalji oko cijene karbonskog krova, pretpostavlja se da bi se mogla kretati od 10 tisuća dolara pa naviše.
Naravno, SV logo u jarko crvenoj boji vrišti gotovo sa svakog kuta automobila, a sjajni finiš u karbonu dobio je poklopac motora, a pragovi su završeni u mat sivoj boji. Kabina je također dobila dosta komponenata od ugljičnih vlakana, poput okvira satova, okvira zaslona navigacije vratnih panela i fiksnih sportskih sjedala.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Objavi komentar