Pokreće Blogger.

Mercedes Sprinter u kamper izvedbi - Kombi za poželjeti

Malo tko bi pomislio da može poželjeti neko kombi vozilo. Svi se većinom furamo na sportske limuzine, možda nekog čistokrvnog terenca, ali malo tko na kombi vozila.
Ipak, kombi iz Mercedesa nije obični dostavljač pića i ostalih roba po lokalnim trgovinama. Ovdje je riječ o kamperu koji svakako mami uzdahe.



Dosta vam je ljetovanja na istom mjestu? Želite iskusiti malo avanture? Spavati u prirodi, pišati po drveću i roštiljati na mjestima gdje nikada nije kročila ljudska noga? To vam neće omogućiti ovaj kombi, ali će vam omogućiti da se tome približite budući da ćete sada imati prijevozno sredstvo u kojem možete doslovno živjeti.
Kompanija koja je zaslužna za ovu preinaku je Outside Van, koja je uzela kao bazu Mercedes Sprinter i od njega napravila pravo malo čudo. Već na prvu su vidljive preinake poput ljestvi, većih kotača i guma, rollbara, ali se tek otvaranjem vrata vide prave stvari. Osim male kuhinjice, tu je i krevet, dosta veliki tovarni prostor, klupica i sve što bi vam moglo biti potrebno za više dnevno ludovanje.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Objavi komentar